De ce noi

Am infiintat si dezvoltat aceasta microclinica de specialitate pornind de la experienta dr.Loghin Victor, aflat in specialitatea de otorinolaringologie din 1978, cu rezidentiatul absolvit in celebrul centru de formare profesionala din Institutul de fonoaudiologie si chirurgie functionala ORL Dorin Hociota din Bucuresti, unde a si lucrat aproape 3 ani dupa terminarea specializarii.
Dotarea actuala cuprinde echipamente de explorare audiologica de mare performanta ce cuprinde inclusiv tehnici de determinarea prezentei auzului la nou nascut, ori de stabilirea pragurilor auditive de la zero la o suta de ani, de unde si prezenta numerosilor pacienti in programul national de implant cohlear. In plus, alaturi de aceste echipamente clinica este dotata cu endoscop flexibil (fibra optica) de explorare si diagnostic ori cauter cu radiofrecventa din ultima generatie de aparate de acest tip (model 2011).
Pentru acest motiv adresabilitatea catre clinica este mare si in ultimii ani s-a produs, din mers, o reorientare a activitatii spre latura pediatrica a specialitatii, motiv pentru care s-a si produs apropierea de Societatea Nationala de ORL Pediatrie, a carui membru am si devenit de cativa ani.


Echipa cabinet

De ce noidr.Loghin Victor – absolvent al Colegiului National Sf. Sava, apoi a Institului de Medicina si Farmacie Bucuresti, a secundariatului (rezidentiat) de specialitate O.R.L. si apoi a concursului de primariat de specialitate. Absolvent de master class in terapia migrenei - Bucuresti si in diagnosticul si tratamentul vertijului - Maastricht (Olanda) cu prof. Dr. Kingma. Numeroase articole si comunicari stiintifice de specialitate publicate sau sustinute in tara sau strainatate, ultima la Congresul National de ORL Pediatrie, Timisoara, 2011.
Cabinetul fiinteaza in sistem privat din 1999 si in noua locatie din 2006.

Echipa dr. Loghin este formata din:

Dr. Cristiana Orodel – medic rezident ORL, absolventa a Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii OVIDIUS - Constanta

As. Comanita Manuela – psiholog - logoped, absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei OVIDIUS - Constanta, absolventa a Scolii sanitare postliceale Constanta, promotia 2001 - in activitate de la absolvire pana in prezent, marea majoritate a activitatii in domeniul ORL.

As. Giurgiu Antoaneta - absolventa a Scolii sanitare postliceale Constanta, promotia 2001 – in activitate de la absolvire pina in prezent, prezenta alaturi de noi de citiva ani

Biofizician acustician Corina Loghin, absolventa a Facultatii de fizica din Universitatea Bucuresti, cu master-specialitate in biofizica medicala.

Jurist Alexandru Dragomir – Absolvent al Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Drept.


banner